Viziune

  • Văd o biserică în care membrii experimentează prezența și puterea lui Dumnezeu, iar oamenii vin în locul acesta pentru că simt că nevoia lor după Dumnezeu este împlinită. Aud rugăciuni, simt bucuria din inimile lor, și nu pot decât să mă bucur și să Îl laud pe Domnul împreună cu ei.
  • Aud cuvinte de dragoste și văd gesturi de apreciere, iar oamenii caută locul acesta pentru că se simt iubiți și acceptați. Simt o atmosferă caldă, și văd cum se ajută unul pe altul. Simt mirosul mesei de părtășie în jurul căreia abia aștept să ajung, pentru că ne simțim atât de bine împreună!
  • Văd cum biserica crește mereu, pentru că membrii ei cresc zilnic în cunoașterea lui Hristos, în dragoste și în slujire. Oamenii abia așteaptă să fie aici, pentru că se simt împliniți, pentru că văd schimbări bune în viața lor, și că e locul cel mai propice dezvoltării lor morale și spirituale. Abia aștept să învăț de la ei, și ei de la mine, să fim mai aproape de cer, mai asemenea lui Isus, și cât de curând cu Isus.
  • Văd o biserică plină de slujitori, ai cărei membrii simt durerea pentru o lume pierdută, iar oamenii vin în locul acesta pentru că își pot descoperi potențialul vieții lor și se pot simți utili. Aud câte un cuvânt de slujire și încurajare de la fiecare, aud cum se îndeamnă unul pe celălalt pentru lucrarea din timpul săptămânii, pentru ca să poată oferi cetățenilor localității lor ceva din ce le-a dat Hristos. Nu pot să rabd stând fără să fac ceva împreună cu oamenii aceștia. Slujirea lor e absolut molipsitoare.
  • Această biserică are un impact vizibil asupra lumii. E ca o lumină, care aprinde multe alte lumini în jur. Văd cum alte biserici se nasc datorită lucrării acestei biserici. Văd membrii ei ca pe niște firicele de sare, răspândind gustul bun al relației lor cu Mântuitorul. Influența lor ajunge dincolo de granițele acestei țări, acolo unde miliarde de oameni nu îl cunosc pe Hristos. Văd cum biserica are misiuni externe, toți sunt bucuroși să susțină lucrarea divină în zonele necreștine. Oamenii vin aici pentru că simt că vor putea să aibă o viață semnificativă pentru întreaga omenire. Abia aștept să merg cu acești oameni până la marginile pământului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s