Un nou blog – Youth Box

Cutia Tinerilor 🙂 YouthBox 🙂 http://cutiatin.wordpress.com

youthbox

Sunt de mai bine de 2 ani pe tărâmul blog-urilor. De aproximativ un an mi-am deschis propriul blog. Pe măsură ce îmi dezvolt gândurile în scris și găsesc lucruri interesante pe care îmi doresc să le împărtășesc, gust din ce în ce mai mult din această simpatică activitate.

Primul meu blog personal (https://danielcirt.wordpress.com) îmi exprimă pasiunea mea pentru descoperirea tainelor leadership-ului, creșterii spirituale și creșterii bisericii. Constat însă că majoritatea cititorilor de bloguri sunt mai puțin interesați de așa ceva. De fiecare dată când ofeream un articol în care introduceam un video, vizitele creșteau evident. Utilizatorii de internet și consumatorii de bloguri sunt înclinați mai mult să „ronțăie” decât să „savureze”. Trăim într-o lume a snacks-urilor, și internetul are priză în special când oferă posibilitatea de a prezenta atractiv, scurt și simplu ce vrea să spună.

În consecință, am decis să deschid un nou blog (http://cutiatin.wordpress.com) În Cutia Tinerilor sau YouthBox îmi doresc să mă adresez în special tinerilor. Voi încerca să o fac scurt, atractiv și simplu pentru a-i ademeni la sesiuni de profunzime din ce în ce mai consistente. Este o provocare pentru mine, dar și pentru toți cei care se vor uita în Cutia Tinerilor.

Youth Box va cuprinde:

  • În centrul atenției – subiecte de interes, semnale de alarmă, avertismente,
  • Sare în ochi – video, audio, foto, media
  • Viața la maxim – ce ne inspiră și ne motivează
  • și altele…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s