Musulmanizarea lumii

ISLAMMusulmanii „evanghelizează” lumea, nu prin arme, nici prin teroriști, ci prin rata natalității.

Datorită ratei scăzute a fertilității în Europa și Statele Unite, datorită imigrării și ratei crescute a fertilității musulmanilor, în câteva decade Europa va fi majoritar musulmană.

Video-ul de mai jos (engleză) vă poate demonstra această cruntă realitate. Este biserica creștină pregătită pentru lucrul acesta? Nu ar putea fi această creștere islamică o atenționare divină pentru a ne lua în serios misiunea pe care Hristos ne-a încredințat-o?

4 gânduri despre &8222;Musulmanizarea lumii&8221;

    1. Intr-adevar mare dreptate ai! Nici nu am vrut sa scot in evidenta ca misiunea noastra este cresterea natalitatii. In fata cresterii islamului noi trebuie sa ne reafirmam misiunea!

  1. mi se pare stupid sa se considere ca rata crescuta a natalitatii musulmanilor poate aduce un pericol crestinismului…pericolul este in fiecare din noi, daca e sa o luam asa: singurul pericol al crestinismului e desacralizarea lui nu datorita altor religii ci propriei sale politici….pentru ca, sa fim sincer, crestinismul in ultimele secole a fost mai concenrat pe planul dominarii lumii, politic, mai mult decat pe capitolul spiritual….
    Daca un om are o atat de mare credinta, nicio alta religie din lume nu’i poate clintii judecata( desi la o analiza la rece se poate descoperii cu stupoare ca religiile sunt extrem de asemanatoare intre ele)…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s